Αρχική Αρθρα - Δημοσιευσεις Ανακοινώσεις Ανοιχτή επιστολή για όσους ήρθαν ή θα έρθουν μαζί μας, στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας νέων ανέργων έως 29 ετών».
22/5/2013

Ανοιχτή επιστολή για όσους ήρθαν ή θα έρθουν μαζί μας, στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας νέων ανέργων έως 29 ετών».

   Ανοιχτή επιστολή για όσους ήρθαν ή θα έρθουν μαζί μας, στο πρόγραμμα

                           «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας νέων ανέργων έως 29 ετών». 

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας νέων ανέργων έως 29 ετών». Η αίτησή σου στο πρόγραμμα ήταν το πρώτο βήμα. Άμεσα αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, βάσει των μορίων που έχουν προαναγγελθεί. Στο σύστημα έχουν υποβληθεί 120.000 αιτήσεις νέων ανέργων σε όλη τη χώρα. Οι επιτυχόντες θα είναι 35.000 και περίπου 15.000 αναπληρωματικοί.

Με τον ΚΑΥΑΣ που έχει στη διάθεσή σου, μπορείς να δεις (μόλις βγουν τα αποτελέσματα) αν έγινες δεκτός/ή στο πρόγραμμα. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς και θα ειδοποιήσουμε τους/τις επιτυχόντες/ούσες που συνεργάστηκαν μαζί μας, για την εισαγωγή των στοιχείων τους στο σύστημα.

Για όσους λοιπόν επιτύχουν, περνάμε στη δεύτερη φάση, στην οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από τα στελέχη μας, ποιες ειδικότητες προτείνουμε για τον καθένα ή την καθεμιά σας, με βάση τα προσόντα και τις προτιμήσεις σας. Επίσης σε ποιες επιχειρήσεις έχουμε εξασφαλίσει ως τώρα πάνω από 400 θέσεις πρακτικής /απασχόλησης, για 5 μήνες μετά την θεωρητική κατάρτιση. Επιλέξαμε επιχειρήσεις με ενδιαφέρον και προοπτική. Ειδικά στην Αθήνα συνεργαστήκαμε με σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου Τέχνης και Πολιτισμού που μας προσφέρανε περίπου 150 σημαντικές θέσεις απασχόλησης με μορφή μαθητείας, σε πρωτότυπες ειδικότητες!

Για όσους δεν περάσουν στο πρόγραμμα, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και πάλι στο Voucher για τον Τουρισμό που αλλάζουν σημαντικά τα κριτήρια.

Αν επιθυμείς λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία και σε ενδιαφέρει ο κλάδος Τουρισμού, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας. Αν έχεις πιστοποίηση σε δυο ξένες γλώσσες, εισόδημα μέχρι 6.150€ ετησίως και κάρτα ανεργίας σε ισχύ, απολυτήριο Λυκείου ή ΑΕΙ και μεταπτυχιακό, έχεις μεγάλες πιθανότητες να ενταχθείς στους 10.000 ωφελούμενους. Πέραν αυτών μπορούμε να σε ενημερώσουμε και για άλλα προγράμματα που θα σου δώσουν νέες ευκαιρίες.

Μείνε λοιπόν μαζί μας και μάθε για τις προτάσεις και τις νέες ευκαιρίες που μαζί θα «κυνηγήσουμε»…

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και να ξέρεις πως αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να ενταχθείς σε μια ποιοτική θέση εργασίας, με δυναμισμό και προοπτική, θα έχεις την απόλυτη υποστήριξή μας!

Η INTEGRATION K.E.K A.E συνεργάζεται σχεδόν 20 χρόνια τώρα με σημαντικές επιχειρήσεις, προκειμένου να υποστηρίξει τις δράσεις για προώθηση στην Απασχόληση χιλιάδων ανέργων που εκπαίδευσε και εκπαιδεύει, σε δυναμικές ειδικότητες /θέσεις εργασίας.

Εμπιστεύσου λοιπόν την «Επιταγή Κατάρτισης» που θα πάρεις στην INTEGRATION, για να έχεις θετικό αποτέλεσμα στο τέλος του προγράμματος, με προοπτική Απασχόλησης σε νέα ενδιαφέροντα επαγγέλματα.

Αρχική Αρθρα - Δημοσιευσεις Ανακοινώσεις Ανοιχτή επιστολή για όσους ήρθαν ή θα έρθουν μαζί μας, στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας νέων ανέργων έως 29 ετών».